Jeg startede mit Qigong-eventyr i 2012. På grund af et alvorligt stresskollaps, der gav mig diagnosen fibromyalgi, var jeg plaget af voldsomme daglige smerter og min evne til at arbejde var væk. Du kan læse en mere uddybet udgave af min historie her.

Det var en tilstand, jeg ikke havde lyst til at acceptere. Der måtte være noget, jeg kunne gøre.

Qigong blev svaret. Langsomt byggede jeg op fra fem minutter dagligt til i min største genoptræningsperiode at gøre ca. 15 timer Qigong ialt ugentligt. Denne periode var jeg blevet tilkendt fleksjob og havde syv ugentlige hold i Qigong i fitnesscentre, aftenskoler og gymnastikforeninger.

Taichi Qigong Shibashi set 1 var den første Qigong form jeg mødte. Det var kærlighed ved første blik. Det er den, jeg tilskriver at være blevet rask.

August 2017 blev jeg kontaktet af Fabrice Piché, som havde set en video med Shibashi set 1 øvelse #10 på You Tube. Han havde derefter fundet min hjemmeside og min første artikel om Shibashi og professor Lin Housheng, som har skabt den. Han takkede mig for at kreditere Professor Lin. Meget få ved, at han er skaberen.

Denne første kontakt blev starten på min uddannelse til certificeret lærer. Det betyder, at jeg er certificeret af Fabrice, som er repræsentant for grundlægger professor Lin, som er tilknyttet International Qigong Information Research Institute.

Min Qigong instruktøruddannelse vil i løbet af kort tid og med effektivisering i 2019 justeres til at leve op til den internationale standard, således, at en certificering fra Vibeke Fraling – Qigong Academy er en international certificering til at instruere i Taichi Qigong Shibashi set 1.

Det første niveau af uddannelsen kaldes Qigong Practitioner og er et ti ugers online forløb. Læs om det her.