Mit møde med Qigong

Jeg startede mit Qigong-eventyr i 2012. På grund af et alvorligt stresskollaps, der gav mig diagnosen fibromyalgi, var jeg plaget af voldsomme daglige smerter og min evne til at arbejde var væk. Du kan læse en mere uddybet udgave af min historie her. Linket åbner min hjemmeside qigongacademy.dk

Det var en tilstand, jeg ikke havde lyst til at acceptere. Der måtte være noget, jeg kunne gøre.

Qigong blev svaret. Langsomt byggede jeg op fra fem minutter dagligt til i min største genoptræningsperiode at gøre ca. 15 timer Qigong ialt ugentligt. Denne periode var jeg blevet tilkendt fleksjob og havde syv ugentlige hold i Qigong i fitnesscentre, aftenskoler og gymnastikforeninger.

Min første og største “Qigong kærlighed”

Taichi Qigong Shibashi set 1 var den første Qigongform jeg mødte. Det var kærlighed ved første blik. Det er den, jeg tilskriver at være blevet rask.

August 2017 blev jeg kontaktet af Fabrice Piché, som havde set en video med Shibashi set 1 øvelse #10 på You Tube. Han havde derefter fundet min hjemmeside og min første artikel om Shibashi og professor Lin Housheng, som har skabt den. Han takkede mig for at kreditere Professor Lin. Meget få ved, at han er skaberen af hele Shibashisystemet.

Denne første kontakt blev starten på min uddannelse til certificeret lærer. Det betyder, at jeg 2018 blev certificeret af Fabrice, som er repræsentant for grundlægger professor Lin, som er tilknyttet International Qigong Information Research Institute.

Jeg repræsenterer Taichi Qigong Shibashi set 1 i Nordeuropa. Det betyder, at jeg er certificeret til at uddanne Qigong instruktører i set 1 ud fra den internationale standard. Vibeke Fraling – Qigong Academy.

Det første niveau af uddannelsen kaldes Qigong Practitioner. Læs om det her.