Fabrice møde med Qigong

Jeg opdagede Qigong og kinesisk medicin i 1997 på National Institute of Chinese Medicine i Montreal (Canada). Det var François Caron, som underviste. Først tog jeg det 3-årige træningsprogram i kinesisk medicin, derefter uddannede jeg mig i Qigong, kinesisk massageterapi og naturopati. Slutteligt var jeg assistent for François i et år.

I 2009 begyndte jeg medicinsk Qigong-træning med Dr. Bernard Shannon fra International Institute of Medical Qigong, Oversea College of Medical Qigong, Henan University of Chinese Medicine i Palm Desert, Californien. Jeg uddannede mig med en Master of Medical Qigong grad i september 2011.

Mit møde med professor Lin Housheng

På det tidspunkt var jeg så priviligeret at studere hos en af ​​de største Qigong-mester i live i dag:
Professor Lin Housheng.

Professor Lin blev berømt i Kina og Sydøstasien i 80’erne. Han deltog i videnskabelig forskning, der demonstrerede væsentligheden af ​​Qi i laboratoriet sammen med den berømte atomforsker, Gu Hansen. Han fortsatte sin forskning og udførte over 40 Qigong-anæstesi i forbindelse med operationer på Shanghai People’s Hospital nr. 8, da han var direktør for Shanghai Qigong Institute ved Shanghai Traditional Chinese Medicine University.

 

 

Privat studie med professor Lin

I september 2011 begyndte jeg mit private studie hos prof. Lin i Los Angeles. I februar 2012 opfordrede prof. Lin Francois Caron og mig til at være hans officielle repræsentanter for Canada og Frankrig med missionen om at rette op på de transformationer, der skete i Taiji Qigong Shibashi systemet som det blev udbredt i Vesten. Professor Lin bemyndigede os også til at undervise i Shaolin Qigong-teknikker, som han brugte til at udvikle Qi-projektion til heling og anæstesier.

Første læreruddannelsesprogram godkendt af professor Lin

I september 2012 lancerede Francois og jeg i Canada det første Taiji Qigong Shibashi læreruddannelsesprogram, der er godkendt af prof. Lin.

I oktober 2013 inviterede prof. Lin Francois og mig til at demonstrere Taiji Qigong Shibashi Jing Hua Ban-formen (Elite-udgave / sæt 8) under symposiet. Han var dengang formand for Qigong Skills Demonstration under det 12. Shanghai International Symposium om Qigong Science (Kina).

Efter at have modtaget mange anmodninger fra internationale studerende, begyndte jeg at tilbyde privat træning gennem videochat (Skype, FaceTime, osv. …). Det fantastiske værktøj, der er Taiji Qigong Shibashi, bliver nu tilgængeligt for alle, der ønsker at lære, uden træthed og udgifter i forbindelse med rejser!

 

 

Oktober 2013 demonstration af Taiji Qigong Shibashi Jing Hua Ban-formen (Elite-udgave / sæt 8) ved 12. Shanghai International Symposium om Qigong Science (Kina).